Vyberte stránku

Vytvoř s námi tým

Volné

pozice

Náš

tým

Odborný

výcvik

Proč právě s námi?

Přátelský kolektiv

V našem týmu děláme maximum pro přátelskou atmosféru a podporující zázemí.

Špičkové zázemí

U nás v Liebherru máme jistotu, že budeme mít k dispozici nejkvalitnější pracovní vybavení a prostředí.

Stabilita ve společnosti

Liebherr je  zárukou dlouhodobého pracovního zázemí s možností rozvoje a kariérního růstu.

Naše benefity pro vás

Stravenka ve výši 150,- plně hrazená 25 dní dovolené + 5 dní sick days firemní telefon s tarifem a notebook …

Jaroslav Moravec

Jednatel společnosti

„U společnosti jsem od roku 2002, kdy jsem vyhrál výběrové řízení na administrativního pracovníka s rozšířenou pravomocí. Na tuto pozici nikdy nezapomenu (smích). Další postup šel docela rychle. Hodně záleželo i na tom, jak rychle se firma rozvíjela. Moje pracovní pozice se měnily dle nových oddělení a pozic, které s budováním společnosti souvisely. Vždy jsem svoji pozici předal novému kolegovi, kterého jsem téměř vždy osobně vybíral.

S tímto úzce souvisí i motivace, kterou vidím v lidech kolem sebe. Cítil jsem a cítím za ně, potažmo i za jejich rodiny, určitou zodpovědnost.

Dostát svým slibům je dalším mým motorem. Patří sem i zaručení se za správný chod společnosti. Dosáhnout vytyčených cílů samotným panem Liebherrem a jeho rodinou. Cením si na filozofii společnosti i toho, že jsou ochotni nám předat velkou míru svobody při rozhodování a budování jejich jména v našem českém prostředí. Samozřejmě cíl je prioritní.

Motivací je pro mě i budování společnosti samotné. Historicky to bylo získání nových produktů z firemního portfolia, kterých jsme se jako Liebherr-Stavební stroje CZ s.r.o. stali výhradními zástupci. Nyní sem patří i budování firemního kolektivu a motivace mých kolegů.

Práci s lidmi a jejich motivování cítím jako nejdůležitější činnost své současné pozice. Mít kolem sebe kolektiv lidí, kteří jsou schopni a ochotni převzít zodpovědnost a zároveň umět přijímat výzvy v podobě dalšího rozvoje, nejen firmy, ale i své osobnosti. Je to velmi intenzivní a úzká spolupráce s lidmi.

Jsem přesvědčený, že dáváme příležitost každému, kdo má o ni zájem. Člověk, který má zájem se v naší společnosti seberealizovat, může a zároveň mu jeho úsilí firma vrátí.“

DANIEL PETŘKOVSKÝ

Mechanik stavebních strojů

„U společnosti jsem již jedenáct let. Práce mě baví a jsem v ní svým pánem. Společnost Liebherr je pro mě dobrým zaměstnavatelem, mám zde jistotu nadnárodní společnosti i zázemí dobrého kolektivu. Profesionální růst podporuje firma odbornými školeními ve výrobních závodech. Jako mechanici spolupracujeme s technickou podporou. Tato podpora je připravena i pro nováčky, to za nás nebylo. (úsměv)“

ROBERT KREJČÍ

Vedoucí pobočky Plzeň

„U firmy Liebherr-Stavební stroje CZ s.r.o. jsem přes dva roky. Předtím jsem dělal ve stejném oboru, takže přechod proběhl docela plynule. Pomohla i školení, která jsem absolvoval ve výrobních závodech. Velkou výhodou je tady perfektní základna ze strany technické podpory a také lidé. Je tu kolektiv a lidi, na které je spolehnutí.

Vliv nadnárodní společnosti je tu znát. Máme velkou podporu od vedení, ale na druhé straně, a to moc ovlivnit nejde, zdlouhavé procesy. Například když jsem zakládal pobočku v Plzni, tak veškerý nákup a jeho schvalování trvalo déle.

Práce jako taková je různorodá, a i to je na ní zajímavé. Potvrdilo se mi, že když člověk má zájem o práci, vždy mu firma i kolektiv vyjde vstříc – pomůže a najde možnosti, jak se dále rozvíjet.“

ROMAN PRODĚLAL

Předák výjezdních mechaniků

„Ve společnosti Liebherr-Stavební stroje CZ s.r.o. pracuji již 15. rokem. Hlavními důvody, proč zde zůstávám, jsou zázemí velké společnosti a také samotné vedení společnosti. Líbí se mi, že naše názory vedení vyslechne a přihlíží k nim v dalším rozhodování. V porovnání s předchozím zaměstnavatelem k těm největším rozdílům patří právě zázemí a jistota zaměstnání.

Funguje zde také postupné předávání zkušeností nováčkům. Ti jezdí půl roku s někým ze zkušených kolegů mechaniků. Společnost jim dává čas se zapracovat. Navíc se mi líbí, že jsou zde možnosti školení přímo ve výrobních závodech.

Pro mě je tato práce splněním klukovského snu o velkých strojích. A nyní, jako dospělý, oceňuji i to, že je práce rozmanitá. Měním prostředí, ve kterém působím, potkávám nové lidi.“

ANDREA MATOUŠKOVÁ

Provozní vedoucí servisu

Ve společnosti Liebherr-Stavební stroje CZ s. r. o. působím již třetím rokem. První pozicí byla asistentka pro věžové jeřáby. Díky dalším příležitostem jsem pozici ve firmě změnila a v současnosti je mojí prací provozní vedení servisu zemních strojů. Náplní mojí práce je koordinace a vedení provozní části servisu – moje oddělení plánuje servisní výjezdy, fakturuje, vyřizuje garanční zakázky a zajišťuje náhradní díly. Práce je velmi zajímavá, dá se říct, že každý den jiná. Je pro mě velmi důležité, aby lidé, kteří vykonávají jednotlivé pozice, věděli, kam ideově směřujeme, aby byli včas informovaní o plánech a změnách, které nastávají ve firmě.

Velmi si cením toho, že máme na servisu tým, který táhne za jeden provaz. Toto se nejlépe pozná, když přijdou změny nebo problémy. Vždy se máme na koho obrátit, pomůžeme si a nakonec to i společně vyřešíme.

Současná práce je dá se říct naplněním mého dětského snu. Mám ráda, když za sebou vidím kus smysluplné práce. Snažím se vést svůj tým, posouvat procesy dál. Svých kolegů si velmi cením. Jsme dobrá parta.

The safe

alternative

For more than 70 years, Liebherr developed a range of products and services

Tower cranes

Kontaktuj nás

Kontaktujte nás

Maximum file size: 20.97MB

Popůvky

VOLNÉ POZICE:

Mechanik stavebních strojů

Postřižín

VOLNÉ POZICE:

Mechanik stavebních strojů

Disponent – přijímací technik

Ostrava

VOLNÉ POZICE:

Asistentka vedoucího servisních techniků

Tábor

VOLNÉ POZICE:

Mechanik stavebních strojů

Hradec Králové

VOLNÉ POZICE:

Mechanik stavebních strojů

Plzeň

VOLNÉ POZICE:

Mechanik stavebních strojů

Olomouc

VOLNÉ POZICE:

Mechanik stavebních strojů